De bouw goed geregeld vanaf ontwerp tot oplevering

Gaat u een woning of een bedrijfspand bouwen, verbouwen of restaureren? Maak dan een goede start met een uitstekend ontwerp. U bent daarvoor bij mij aan het juiste adres. Een ontwerp houdt voor mij niet op bij de tekentafel, ook in het traject daarna kan ik zaken van u overnemen. Denk aan vergunningen aanvragen en de begeleiding tijdens de bouw.

Wat kan ik voor u betekenen voorafgaand aan de bouw?

  • Een mooi ontwerp van uw woning of bedrijfspand dat helemaal naar uw wens is en dat voldoet aan alle voorschriften.
  • Technische detailtekeningen die duidelijk zijn voor elke aannemer, zodat er tijdens de bouw geen misverstanden ontstaan. Alle tekeningen zijn uiteraard conform de in Nederland geldende richtlijnen. Alles wordt digitaal uitgevoerd in 2D autocad. Daarnaast maak ik een 3D visualisatie van het project.
  • Aanvragen van alle benodigde vergunningen.
  • Toetsen van het bouwplan aan het geldend bouwbesluit 2012. Hierbij worden zaken als energiezuinigheid, bruikbaarheid, gezondheid en veiligheid getoetst op de geldende voorschriften en samengevat in een bouwbesluitrapportage.

Wat kan ik voor u betekenen tijdens de bouw?

Tijdens de bouw sta ik u bij om u te ontzorgen en vroegtijdig eventuele problemen te ondervangen. Ik maak bovendien een werkplanning en bewaak uw budget. Dit voorkomt verrassingen door meer- en minderwerk. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik exact wat bij een bouwproject komt kijken

Contact

Bekijk de projecten die ik eerder heb uitgevoerd om een indruk van mijn werk te krijgen. Neem contact op voor een oriënterend gesprek om uw plannen en wensen te bespreken.

Direct contact opnemen